Pianoflytt

Behöver du flytta ett piano? Låt oss avlasta dig och bespara dig alla skador som kan uppstå på pianot, väggar och för att inte tala om din rygg! Vi tar hand om hela transporten av ditt piano mellan dina två adresser. Att flytta pianon och andra tunga föremål är något vi gör dagligen.

Föremålen är ofta otympliga och skall flyttas i trappor och i märkliga vinklar. Detta är inget för en lekman och det finns stora risker involverande om man inte vet vad man gör. Hör av dig till oss specialister så planerar vi din flytt!

Tunga Lyft

Vi på Pianoflytt Göteborg specialiserar oss på att flytta tunga föremål. Kassaskåp, flyglar, maskiner och pianon är vad som står på menyn. Varje dag utför vi lyft som kräver specialkunskap och erfarenhet för att inte gå fel. Våra verktyg gör att vi kan arbeta smart och utan stopp i din flytt. Detta gör att vi kan hålla ner priset och hålla dig som kund nöjd.

Vår personal är vår mest värdefulla tillgång. Tillsammans får vi det att se enkelt ut att flytta väldigt tunga saker. Det är något du kommer att uppleva om du anlitar oss för ditt tunglyft.

Flygelflytt

Flyglar är väldigt vackra men inte så enkla att flytta på, kort beskrivet. Om vi pratar om en Steinway-flygel kan den väga allt mellan 250 – 500kg och vara otymplig till formen. Du vill heller inte skada den då reparation kan kosta enorma summor och ta mycket tid. För att inte prata om att du behöver stämma om den och betala flytten till och från reparationen.

Det är helt enkelt inte värt risken att skada sin flygel. Anlita oss på PianoflyttGöteborg.nu så kan vi flytta din flygel på ett säkert sätt. Kontakta oss som är specialister så kan vi ge dig en offert på flytten.

Kassaskåpsflytt

Ett kassaskåp väger ofta mellan 200kg till flera ton. Detta gör att det blir komplicerade flyttar som kräver specialverktyg för att utföras på ett säkert och riskfritt sätt. Går en sån här flytt snett har man tur om det bara är kassaskåpet som tar skada vid en olycka. Skall din kassaskåpsflytt ske utan hiss tillkommer extra faktorer att tänka på.

Vad noga med att berätta så mycket du kan om din kassaskåpsflytt så att vi kan förbereda oss med verktyg och förbereda ett bra upplägg inför flytten. Låt oss transportera ditt kassaskåp för en säker flytt.

Skicka snabboffert